Arbejde, Uncategorized

Model – To be or not to be.


Da jeg blev udvalgt til finalist i Unique og Fords modeljagt for 6 år siden ville jeg aldrig havde troet at det var starten på en karriere man rent faktisk kunne tjene penge på. Jeg havde taget en studentereksamen og ville bare gerne rejse og være astronom.

Tanken om at jeg kunne tjene penge med mit uglede røde hår, blege ben og lidt for brede hofter… Ja, når jeg skriver det forstår jeg det stadigvæk ikke. For når jeg sidder og ser alle de her modelbilleder igennem (og hver eneste gang jeg ser et modelbillede af mig selv) så forstår jeg det altså ikke helt – at dét er mig! For helt ærligt så ser jeg altså mildest talt ikke sådan ud i virkeligheden.

Men det er jo udseendet som vi bruger til at spejle os selv i hinanden med. Og det er noget af det jeg har synes var aller hårdest ved at være model; Kun at (aner)kende mine modelkollegaer via nogle modelbilleder på bureauernes hjemmesider. For så sidder jeg dér og spejler mig i et udseende som ikke eksisterer. Og det er især i de øjeblikke jeg føler at der mangler noget.

Et fællesskab måske?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply