Uncategorized

Jeg blev SÅ glad i dag! 46 medlemmer i netværket!! Fuck folk er seje. Håber virkelig, virkelig at jeg kan få banket noget ordentligt på benene nu da jeg ved, at der er så bred opbakning.

Jeg talte lidt om projektet med de to modeller der er med her i Frankrig. De har begge været modeller i over 10 år så de kunne virkelig fortælle nogle gode historier. Historier som jeg ved kan hjælpe og inspirere new faces. Men også historier som kan inspirere modeller som mig selv. For godt nok har jeg været model hist og pist i 6 år, men alligevel aldrig så kontinuert at jeg -som de to piger- har fået rutinen HELT ind på rygmarven… Well. Jeg lærer i hvert fald meget af at se dem arbejde.

Jeg skal gerne indrømme at jeg ikke får lavet det store arbejde på netværket hernede. Har læst en masse bøger i pauserne og så sendte jeg spørgeskemaet ud til Scoop Models, 2pm, Modelbureauet, Diva models, Unique og 1st option.
Diva og Modelbureauet var lynhurtige til at sende skemaet ud til alle deres modeller (yes!), Unique skulle lige have Jaqueline hjem på kontoret igen, Scoop Models skrev at de gerne ville hjælpe men at “da både vi og modellerne har travlt for tiden, kan vi desværre ikke hjælpe. Men vi ønsker dig al held og lykke med din bachelor!” Hmm… Ved ikke helt hvordan det skal tolkes. Og resten har jeg ikke hørt fra. Men så kan man også lære ikke at sende mails til mailadresser der begynder med “info@”.

Men der er sket noget utrolig dejligt i dag! Jeg har købt mine første klatresko! La Sportiva. Så nu skal jeg bare lære at klatre (eller “at kravle” som make up artisten kalder det. So true). Jeg kom også til at købe verdens LÆKRESTE ultra light uldtrøje fra Icebreaker og et par fantastiske sommerløbebukser fra Salomon (og jeg som troede Salomon var en taske). Jeg fejrede det med en lang løbetur ude i en af skovene. Prøv at hør Nat king Cole´s l.o.v.e. næste gang du løber i solskin. Det kan man kun blive i godt humør af.

I morgen bliver vist en lang dag, men jeg skal heldigvis først i make-up klokken 6.45. Luksus! Vi skal til Italien og op på et bjerg. Noget med 3 lifte og minus 20 grader. Uhmm… Så nu vil jeg gå i varmt bad og sove mig kampklar.

Godnat store verden.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Ida 10. april 2010 at 5:27

    Hvad er kontinuert egentlig? Et ord monstro? Hmm..!

  • Leave a Reply