Uncategorized

Status:

20 spørgeskemaer retur
40 medlemmer i Netværk for danske Modeller
6 faste læsere på bloggen

Hentede designbøger i går nede på Streetcoffee i Brammersgade (som forøvrigt er meget hyggeligt): Designing for the digital age, Democratizing innovation, The design of everyday things og Emotional design.

Er gået i gang med at lave probes (altså et “spørgeskema kit”) som jeg skal give ud til mine kommende fokus grupper. 5 new face piger, 5 prof piger, 5 new face drenge, og sidst men ikke mindst 5 prof drenge. Nogle frivillige?
Anyone?
Kittet kommer blandt andet til at bestå af “Det Etiske Charter”, nogle lister med ord der skal streges under og et lille brikspil med ikoner som skal vælges ud. Idéen med at probe er jo at alle (indenfor den gruppe man undersøger) kan gøre det. Fordi der ikke er noget rigtigt eller forkert. Man skal bare GØRE det og jeg synes det er en dejlig måde at få information på.

Jeg tager til Chamonix i Frankrig med Anders Kavin (århusiansk fotograf) og Greenhouse i dag, for at laver vinterkatalog i bjergene indtil på Lørdag. Jeg har taget et par nye bøger med og regner med at tjekke mail så ofte jeg kan komme til det.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply