Uncategorized

Morgenupdate fra Chamonix


41 medlemmer i Netværk for danske modeller. 22 spørge skemaer.

Spørgsmål jeg tænker på 24-7:

NAVN Hvad skal mit “netværk” hedde? Det er jo både for udenlandske modeller der arbejder ved danske bureauer og danske modeller der arbejder i udlandet…. “Netværk for danske modeller og for modeller der er fra danmark” “Netværk for modeller tilknyttet danske bureauer”

NETVÆRK VS FORENING Skal det overhovedet være et “netværk”? Fremfor en forening? Fremfor en fagforening? Tror ikke at modeller vil melde sig ind i en fagforening hvis det gjorde dem ude af stand til at konkurrere med andre modeller som ikke er medlem af en fagforening og derfor “må” mere.

CERTIFIKERING af modelbureauer. En slags “Elite-smiley” til de modelbureauer som lader deres modeller være medlem af en forening som KONKRET varetager modellers reelle behov omkring juridisk rådgivning og i øvrigt støtter modellerne i arbejdsrelaterede sager.

Well. Det er det. Klokken er 6.49 og jeg sidder i min seng i fuld krigsmakeup og termoundertøj, og jeg kigger lige ud på Mont Blanc som er ved at vågne mens Kate Bush kvæder løs på computerhøjtalerne. I dag skal vi op på en gletcher. I solskin. Så er det altså også lidt svært at brokke sig. For alle folk er utrolig søde og jeg er glad for at vi skal være her helt indtil på Lørdag.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply