Foreningen Danske Modeller, Uncategorized

Foreningen DANSKE MODELLER er (endelig) officiel!!

Idag er det lige præcis 141 dage siden jeg begyndte at arbejde med den idé som jeg endelig – endelig – officielt kan kalde for foreningen Danske Modeller!!

Jeg er simpelthen så utrolig glad for at være nået så vidt, men ved også godt at jeg først lige akkurat er nået hen til foden af det bjerg som nu skal bestiges.

Vores forening hedder Danske Modeller (DaMo) og består pt af en bestyrelse på fire modeller, en næstformand (Tilde Mariann Andersen) og mig selv som er formand. Vi har en Cand. Psyk. Ph.D.sp tilknyttet foreningen som vil hjælpe os med rådgivning, og så har vi derudover fået en hulens masse hjælp af bla. Steen Andersen fra Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser. Vi har også fået vejledning og råd om foreningsstiftelse fra bla. Dansk Artist Forbund og Danske Designere. Designbureauet Krogh&Co ( http://www.krogh.dk/) har lavet vores flotte logo og Mikkel Boel har filmet og klippet konceptfilmen. Musikken er af den engelske DJ Chris Coco, og man har måske hørt det på Hotel Costes.

Det er lidt corny, men jeg har en gigantisk taknemmelighed siddende i min krop -Er så vildt imponeret over folks hjælpsomhed og engagement i det her projekt.

Nu flyver vi sgu.

Jeg poster også vores pressemeddelse som er blevet sendt ud i dag.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Mie Burchardi 28. juli 2010 at 15:42

    Phantastisch!

  • Reply Michael Hermansen 5. august 2010 at 9:29

    Fint initiativ!

  • Leave a Reply