Copenhagen Fashion Week, Uncategorized

FOKUS OG FEST!


Overnattede ude i DR Byen i går. Her er jeg på vej ned til P4 og DR update kl. 6.30:)

Day 1
Vores lille DaMo-skib sejler rundt på en moderamt andedam med fut i!
Så er vores forening havnet ude midt i lidt af en mediestorm. Det er på en gang fuldstændig overvældende og på en anden måde helt utrolig skræmmende. Det jeg især synes er svært, det er at udtale sig på foreningens vegne. For nok er jeg formand, ja ja. Men jeg har en virkelig god bestyrelse som har været med fra inden vi overhovedet blev stiftet. Og dem vil jeg for alt i verden ikke skuffe. Desuden skal man holde tungen lige i munden når journalisterne trækker historierne ud af munden på en, men jeg har fundet ud af at hvis man bare holder hovedet koldt og hjertet varmt, så kan det ikke gå helt galt. I kan følge lidt med og finde links her på DaMo’s facebookside

Hver eneste dag får vi nye medlemmer og jeg er utrolig stolt over at være nået op på 25 medlemmer. De har alle meldt sig ind på danskemodeller.dk

MODEUGE
Nu er Modeugen gået i gang og det er virkelig skønt at være i København! Jeg slæber min kæreste rundt i byen disse dage (han hedder Matias og er fotograf, så han er lovligt undskyldt for at kigge på alle de lækre damer:)). Det er dejligt at se SÅ mange glade mennesker i armygrønne Acne wedges og smukke silke og læderkjoler. Jeg forundres gang på gang over modebranchens evne til at starte en fest i ALLE mennesker. Læste lige Eva Kruse i Costume sige at mode er lidt som at være forelsket. Og selvom jeg ikke selv er den store modeentusiast så går jeg sgu også rundt i en happy glædesrus de her dage. Engang gik jeg i skole i et par fake Harley Davidson armyfarvet gamacher og et par knaldrøde arobicsokker (som jeg havde strukket helt op til knæene) i min egen fortolkning af Gyngehøvdingens hesteoutfit (det var dengang Gøngehøvdingen var Gud). Jeg kan huske at jeg struttede af selvtillid hele vejen op til Nordvestskolen, men da stilheden bredte i sig i klasselokalet efter min entré fødtes min modefilosofi som stadigvæk hænger ved: Follow the leader! Når det er sagt så slipper jeg hverken mit nye HM giga træarmbånd (kan i en snæver vending også bruges som mordvåben) og min gamle ravhalskæde – ikke engang når det er modeuge:)

Efter DR mødtes jeg med bestyrelsesmedlem Matilde Søes på the living room for at hygge og snakke om hvordan vi holder kursen de her dage. Så tog vi videre til modeugens officielle åbning på rådhuset og kiggede på pæne mennesker og blev interviewet af Lorry. Derefter blev vi inviteret Tivoli og Go’aften DK med regnvejr og Bloody Sunday for fuld hammer.
Vi sluttede dagen ved fantastisk hyggelig havefest med spareribs og mexicaner øl i Hummels nye showroom på Gl. Kongevej. Christian Stadil og hans entourage er meget søde mennesker! Fantastisk afslutning på en vild dag.

I dag vil jeg ud forbi Forum og se Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser dele sund mad ud til modellerne til Peter Larsens show sammen med den überseje madskribent Christian Bitz. På vejen vil jeg høre Elvis og A little less conversation og være glad fordi der sker så meget i vores andedam.

Ida

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply