Uncategorized

Fordybelse

Har virkelig haft behov for at fordybe mig lidt ovenpå mediemøllens eksponering og rampelys. Derfor har jeg lånt en lille hytte lidt uden for en lillebitte landsby som hedder Knud. Her er fred og ro, en brændeovn, smuk udsigt og absolut ingen mennesker. Kun dådyr. Fantastisk!
Jeg ved godt at det kun er i min og i bestyrelsens lille verden at denne her foreningen fylder alt, men det gør det godt nok ikke mindre i mit hoved! Jeg vågner sommetider om natten af at jeg ævler i søvne om formålsparagraffer, succeskriterier, visioner, missioner, målsætninger osv. osv. Så er det dejligt at løbe lange ture rundt om Knud, bade og spise blødkogte æg.

Jeg har desuden læst et par rigtig gode bøger de sidste par dage:

Når idealer forenes med forretning

Opsamlet viden om indsamling

Projekthæftet – lille bog om fundraising og projektmageri

Og det er virkelig dejligt at blive klogere og få en grundlæggende forståelse for alle de værktøjer, som virkelig er et must når man starter en forening op.
Jeg er stadigvæk dybt beæret over vores modtagelse og håber, at vi kan leve op til forventningerne.

I morgen skal jeg til møde med Eva Kruse i København. Jeg er spændt, men jeg glæder mig!

Sov fint.

Kh fra hytten ved verdens ende

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply