Hej Cape Town


Det blir en kort omgang den her.

Er landet i Cape Town hvor jeg skal bo de næste par måneder. Jeg skal somsagt nok skrive opdateringer om foreningen, men ellers vil jeg primært skrive på “usynlige” ting som f.eks. et forretningsgrundlag:)

I Søndags holdt vi bestyrelsesmøde hos Kristina i Århus. Vi blev enige om at vi skal have en langt mere sammensat bestyrelse, lige nu er vi jo bare 4 modeller fra Århus. Det skal der laves om på så vi kan få input, viden og skub fra verden omkring os. Derfor er vi nu i gang med at lede efter mulige kandidater til en bestyrelsespost. Nogle idéer?
Vi har uddeligeret opgaver og det endte med at vi alle fik en lille overskuelig liste. Jeg står for ting som kan ordnes fra Sydafrika. Matilde Søes blev valgt som næstformand. Det kommer hun til at klare med bravour.
Det var vildt dejligt at se bestyrelsen igen.
I Mandags var Matilde og jeg til møde med Eva Kruse og Uffe Buchard på Style Councel ved Højbro plads. Jeg ville have haft den vildeste tøjkrise hvis ikke alt mit tøj var pakket ned. Men jeg var faktisk ikke nervøs, for jeg har jo hørt Uffe i Monopolet og elsker ham efter mange års up’s and down’s en lille smule, selvom vi også er uenige om nogle ting. Heldigvis gik mødet over al forventning og både Eva og Uffe var meget hjælpsomme og åbne overfor samarbejde. Det var en fed fornemmelse at sidde sammen med Matilde og føle at vi rent faktisk er ved at ændre noget. En lille smule. Også selvom vi stadigvæk har ufattelig lang vej igen. Vi mangler virkelig driftkapital! Og skrift, kontor, indsigt, erfaring…. Listen er lang. Godt man har sin naive mavefornemmelse i behold.

Efter dagens succes tog jeg kystbanen til Helsingør hvor jeg spiste nøddepaté og drak rødvin med min familie.

Så fløj jeg sgu til Cape Town med min kæreste. Og det vil jeg blogge om her

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply