Uncategorized

Feedback fra gode folk!

Har glemt at dele lidt af den fantastiske feedback der har været indtil videre. Det er en mega god motivation, når man sidder hernede på den anden side af jorden og føler sig lidt hægtet af og ukonstruktiv. Er virkelig begyndt at glæde mig til at komme hjem og rigtigt komme i gang!

Till then… Love, the og townships fra Ct (se nye billeder her )

“Det lyder som et godt og spændende initiativ, som I har gang i. Held og lykke med arbejdet. Jeg ser frem til at høre yderligere nyheder fra jeres side.” 

Sophie Hæstorp Andersen, Sundhedsordfører for Socialdemokratiet.

“…Så fed ide og jeg vil hjælpe alt hvad jeg kan med glæde.. Jeg har længe selv tænkt at lave en for fordrag eller en klub/brevkasse” hvor modeller kunne ringe og få vejledning. Jeg har så ondt af alle de unge piger som står magteløs og har brug for hjælp. Og det kan være alle retninger. Gud hvor er det fedt. Jeg er så klar!!!!! Fedt fedt fedt!!”

Christel Winther, Model.

“Det glæder mig meget at man har startet denne forening, da det er vigtigt at så unge mennesker har et sted at rådføre sig samt være en del af den kommunikation som foregår engang imellem. Jeg glæder mig til at komme i dialog med jer, da vi med branchen har et hængeparti angående en forespørgsel som jeg rejste i folketinget. Her blev vi enige om at tage problemstillingen op igen, og var enige om at hvis branchen ikke havde gjort noget så ville vi lave en lovændring”

Liselott Blixt MF, Sundheds og psykiatriordfører

“Jeg synes det er et godt initiativ, især til unge piger der lige begynder og som er så frygtelig usikre, og måske ikke mindst til deres forældre, som har det lige sådan…. det er fint med et sted hvor man kan søge konkret råd og vejledning og som har en holdning til det der med at være tynd eller tyk eller ok som man er. ”

Renée Helmig Toft Simonsen

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply