Arbejde, Mig, Uncategorized

Test

Jeg plejer ikke at poste model arbejde, men eftersom det virkelig har stået stille på bloggen, tænkte jeg at jeg ville gøre en undtagelse:) Her er lidt billeder jeg skød med en sydafrikansk gut der hedder Sam for et par dage siden.

Forleden var jeg med i en MTV tv reklame og da det var en 18 timers arbejdsdag hang jeg ret meget ud svenske Emma Östergren som er model og har en af de 10 mest læste blogs i Sverige. Læs et bette interview hun lavede med mig her

Danske Modeller er forøvrigt begyndt at blogge på Artrebels – Men jeg beholder altså Idas Idé. Dog vil jeg begynde at skrive på engelsk her:)

English: I usually dont post my model work here, but since it’s been quiet for a while I will make an exception:) Here is some pictures shot by Sam, a south african guy, a couple of days ago.

The other day I was on a MTV tv shoot that lasted 18 hours, so I hung out a lot with Emma Östergren who is a model and has one of the top 10 blogs in Sweden. Read a tiny interview she did with me here

By the way Danish Models is now officially blogging for Artrebels but I intend on keeping Idas Idé:)


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply