Fuuuck!!

Mødet med bureauerne i går var mega hårdt og intenst… Rammerne kunne ikke have været bedre (mange tak til GrenaaBuchard for at lægge hus til og give summerbird og kaffe), og Eva Kruse var en meget stor støtte, men damn det var altså hårdt! Matilde og mig er nu hjemme i Århus og jeg lover at skrive mere når jeg lige har pakket ud fra Cape Town (adios havaianas) og er faldet lidt ned på jorden igen.

DaMo har VIRKELIG brug for et mandligt bestyrelsesmedlem! Meget gerne en model/tidligere model/forælder eller en anden person med kendskab til modebranchen. Har nogle af jer idéer eller kender en der kunne have lyst og tid til at afsætte en time eller to om ugen?

English: The Meeting with the agencies yesterday was super tough and intense… The settings couldn’t have been better (thank you very much to GrenaaBuchard for hosting the event and providing us with plenty of summerbird and coffee) and Eva Kruse was a very big support, but damn, it was hard! Matilde and me is now back in Århus again and I promise to write some more when I am finished unpacking my Cape Town luggage (bye bye Havaianas) and getting calm again.

DaMo REALLY needs a male board member! Preferably a model/former model/parent or any other with knowledge about the fashion industry. Do any of you know somebody who might be interested in spending one or two hours a week on this project?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply