Godt nytår!!

Hvor har det bare været et vildt år. Tænk at 2010 blev året hvor der blev startet en forening for modeller?! Når jeg skriver det, kan jeg stadigvæk ikke helt forstå det. Jeg VED godt at det mest er i mit hovede det fylder meget, men når vi bliver kontaktet af modeller som har noget på hjerte bliver jeg simpelthen så glad og tænker at det er det hele værd.

Fik jeg sagt at den søde Christel Winther har sagt ja tak til en bestyrelsesplads?

Rigtig glædelig 2011 alle sammen!!

This has been a crazy year. I can’t believe that 2010 would be the year where an association for models was founded?! I still have a hard time understanding when I write it. I KNOW that it is mostly taking up space in my head, but every time we get contacted by models with something to say, I get convinced that it is worth all the blood, sweat and tears.

Did I mention that the lovely Christel Winther has agreed to become a member of the board?

Happy 2011 everybody!!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply