Vær Velkommen.

Undskyld jeg har været lidt stille. Jeg har haft travlt med eksamen og praktiksøgninger. Eksamenen gik fint og jeg har fået praktikplads på reklamebureauet Recommended hvor jeg starter som Gnom sammen med 4 andre d. 1. feb.

Jeg tog til København for at holde møde med Christel, men hun havde travlt på Cover, så jeg lavede præsentation og drak kaffe i stedet. Bagefter tog jeg forbi Steen på LMS og aftalte at gå i gang med at facilitere nogle selvhjælpsgrupper i Århus. Det sidder jeg så og arbejder på nu. Desuden hjælper jeg lidt til med tilblivelsen af et undervisningsmateriale til 6-9 klasser i folkeskolen. Vi har også snakket lidt med Politiken i forbindelse med Isabelle Caro’s død i november.

Vi er desuden i gang med at planlægge noget i forbindelse med modeugen – Vi tror det bliver noget med en pub, nogle fadøl og en masse smukke og dejlige mennesker.

Billederne er fra en workshop jeg deltog i på Recommended – Jeg ved godt de er lidt out of place her på bloggen, men det optager mig super meget for tiden – Her skal jeg være det næste halve år og det bliver fantastisk!
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Carolyna 27. januar 2011 at 21:05

  Congratulation. I regret that I am not denmark model to join to you. Good luck with everything. I like your blogg
  kramar

 • Reply Ida 28. januar 2011 at 10:30

  Thank you very much:) I promise to work very hard on making the association for everybody!

 • Reply Carolyna 28. januar 2011 at 16:16

  Fingers crossed for your project. You have my support 🙂
  kram

 • Leave a Reply