Foreningen Danske Modeller, presse, Uncategorized

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING OG URBAN

På Onsdag holder foreningen ekstraordinær generalforsamling i Århus. Vi mangler SÅ meget nogle kvalificerede bestyrelsesmedlemmer, så hvis du kender en tidligere model, en advokat, en far, en Don Ø, en designer eller hvem du synes skal være med til at forme Danske Modeller, så smid mig en mail på ida@danskemodeller.dk eller ringe til mig på 42488660. Hvis ikke jeg tager telefonen, så er det bare fordi jeg er sådanen der har fået et arbejde. Agtigt. 🙂

For at deltage i generalforsamlingen skal man være medlem af foreningen og det bliver man på vores hjemmeside. Vi har virkelig brug for medlemmer (man behøver ikke at være model for at blive medlem) så kæmpe T.A.K. fordi du melder dig ind!

Forleden opfordrede jeg forøvrigt Os modeller til at stramme lidt op (på den kærlige måde) i Urban. Jeg synes det er vigtigt at vi husker at hvis ikke vi stiller nogle krav er der ingen som gør det. Man kan læse artiklen her.

Sådan her ser vores invitation til på Onsdag ud. Ses vi?

INVITATION TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING:

——————————————————–

Kære Medlem

Du inviteres hermed til ekstraordinær generalforsamling i Danske Modeller
Vi leder efter nye bestyrelsesmedlemmer, så skriv til ida@danskemodeller.dk hvis du kunne tænke dig at stille op, eller høre mere om posten.

Onsdag d. 23. feb. 2011. Kl. 19.00

Adresse:

Skt. Anna Gades Skole

Skt. Anna Gade, 40, Bygning C.
8000 Århus C.

Dagsorden

1: Valg af dirigent.
2: Valg af kasserer. Her stiller Kristina Knudsen op.
3: Valg af bestyrelsesmedlemmer for en toårig periode.
4: Eventuelt.

Vi glæder os til at se dig!

Mh Bestyrelsen.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply kongemor 20. februar 2011 at 22:08

    God opsang!

  • Leave a Reply