Copenhagen Fashion Week, presse, Uncategorized

Weekend i KBH!

Er lidt træt af at Danske Modeller ikke kan gå all the way denne modeuge, men har altså valgt at prioritere mit praktikplads. Det betyder dog ikke, at jeg ikke kan sidde og se DR dokumentar om de “syge modeller” og snakke med journalister i frokostpausen, så det har jeg gjort i stor stil.

I går mødtes næstformand Lykke og mig, efter hun havde gået for Malene Birger, med DaMo’s medlemmer på Ruby’s. Det var virkelig hyggeligt.

Jeg vil skrive lidt mere om DR’s dokumentar om de “syge modeller” fra i Torsdags senere, da den virkelig har sat fut i debatten. Læs lidt af reaktioner på programmet på DR’s hjemmeside her

Avisen.dk bringer forøvrigt 2 artikler om Danske Modeller. Læs dem her 1 og 2

Kh Ida

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply