Mig, presse, Uncategorized

Lidt om presse

Jeg faldt over dette blogindlæg for et stykke tid siden på Else Skjolds blog og ville lige dele det, da Bag Facaden jo virkelig fik skabt debat på trods af (eller måske netop på grund af) sin lidt unuanceret fremlægning af modebranchen. Jeg er dog stadigvæk tilhænger af programmet, men ville da ØNSKE at tvstationerne ville lade deres journalister vise problematikkens mange nuancer i stedet for at gang på gang at gå efter den vinkel som har størst nyhedsværdi og chokeffekt. Det er altså ikke meget man kan nå at vise på 30 minutter…

Desuden skal jeg lige have fundet tid til at skrive et indlæg om den her fantastisk omfattende artikel i det nye Eurowoman. Jeg vil ikke skrive for meget om den før jeg har læst den ordentligt igennem, men helt ærligt: Dét er sgu da en artikel! Som fylder mere end tre sider.. Yay!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply