Uncategorized

Regn og tog!

Kære Blog (som nu er læserløs fordi jeg har svigtet jer i 3 måneder)

Så vanvittig meget er sket, og n.u. er tiden inde til en solid statusopdatering fra Danske Modeller og mig.

Bestyrelse og ekstraordinære generalforsamlinger

2 Generalforsamlinger + 3 Bestyrelsesmøder + 1 Heldagsworkshop =
3 nye bestyrelsesmedlemmer, 1 suppleant, 1 konto (Ja! Til rigtige penge), 1 ny ambassadør, 1 foreningsstrategi, 1 sæt opdaterede vedtægter, 120 medlemmer og sidst men ikke mindst 1 stk verdens gladeste formand.

Mød DaMo’s nye bestyrelsesmedlemmer:

Line Søborg er model og har deltaget i DR dokumentaren Bag Facaden som blev vist for et par måneder siden. Hun er fascinerende fordi hun har trodset spiseforstyrrelser og nu er model på sine egne præmisser. For to måneder siden var hun på forsiden af Woman og hos DaMo er hun i gang med at organisere vores kommende facebookgruppe.

Peter Langsted er jurastuderende (lidt endnu) og er netop blevet ansat ved advokatfirmaet Bech-Bruun. Han bliver færdig til sommer og vi er så glade for at have fået en paragrafrytter med på DaMo skibet. Han har allerede opdateret vores vedtægter så de er bright and shiny. Desuden er det ham der svarer på spørgsmål fra new face forældre når de ringer til os med spørgsmål om kringlede modelkontrakter.

Nikolaj Køster er uddannet Kaospilot og biddrog allerede en time efter han var blevet valgt ind i bestyrelsen da han faciliterede en 5 timers workshop for hele bestyrelsen. Der blev tegnet på plancher, snakket visioner og ikke mindst drukket kold cola i solen. Efterfølgende tog vi alle sammen ned på Sidebar og spiste og drak tusinde drinks for at fejre vores medlem nr. 100.

Det vil altså sige at vores bestyrelse nu er på 7 medlemmer og desuden en suppleant som hedder Mona Al-Haj.

Hurra for det og velkommen til!

Medlemmer
Vores medlemstal stiger fortsat stødt og roligt, og det er rigtig dejligt. Men vi har fortsat brug for mange flere medlemmer og jeg vil derfor igenigen opfordre jer til at melde jer ind som medlemmer eller støttemedlemmer på www.danskemodeller.dk Det er gratis og vi bliver så glade. Og nej, man behøver ikke være model for at være medlem.

Hjemmeside
Jeg var så heldig at blive kontaktet af en fantastisk sød og dygtig arbejdsgruppe fra RUC som læser Kommunikation og som et led i deres fag Digitale Medier faldt over DaMo og vores (no offence – har jo selv lavet den) halvdølle hjemmeside. De tilbød at lave en side som i højere grad kan lægge op til videns- og erfaringsudveklsing blandt modeller og andre interesserede og det har de så gjort. Peter og mig er ved at rette den til og vi glæder os til at kunne åbne op for en opdateret version af DaMo’s hjemmeside inden længe. Tusinde tak til Line Ramsdal og Co. på RUC!

Personligt
Jeg er netop hjemvendt fra en fantastisk tur i Oslo med godt vejr, søde kunder og en herlig modelkollega der deler min passion for skaldyr og gravad laks kl. 7.00 om morgenen. Yes! Efter 5 dage med sol og blåmuslinger ad libitum er jeg nu på ved mod KBH for at brainstorme med Nikolaj på hvad vi skal lave til kommende modeuge. Forslag til fester, events, danseklubber modtages med kyshånd! Mandag skal jeg på arbejde og SÅ skal hjem til mine dejlige Gnomer på Recommended. Min praktikplads stopper om en måned og selvom det bliver rart at få mere tid til DaMo, bliver det uffatteligt trist at forlade den lille seje symbiose hvor kreativitet og kruller i overraskende grad går op i en højere enhed.
Læs en artikel om GNOM forløbet her. Hvis du synes det lyder spændende kan jeg KUN opfordre til at man ansøger her. Det er i sandhed en sjov oplevelse at lave reklamer!

Kan i have en fantastisk weekend alle mine 1 læser (Hej mor). Og undskyld den 3 måneder lange stilhed. Jeg lover at det ikke sker igen. Amar.

Kh Ida

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply