Mig, Uncategorized

Goodbye GNOM!

Farvel til kreative morgenmadsmøder, post-its krige og reklamesnak. Suk.
Men heldigvis goddag til DaMo, sommerferie og random brunchdates – også på hverdage!

Min kloge medgnom gav mig et virkelig godt råd på vores sidste dag (nogle gange skal man sgu høre det fra andre). Hun sagde: “Du skal skrue op for at være mindre distræt – Ellers kommer man bare til skade” (når man evaluerer kaospilotstyle kan det være lidt svært med syntakserne – tilgengæld er det MEGET pædagogisk).
Og det er virkelig SÅ rigtigt! Fårk hvor skal jeg bare blive voksen og lære at stave til selangivelse.
Punktum.

Jeg har derfor brugt min første fridag på at sætte papirer i mapper. Og så er vi så småt gået i gang med at planlægge DaMo’s bidrag til modeugen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply