Iiiiiiii-hiii DAG er det DaMo’s fødselsdag, hurra hurra hurraaaaghhh!!

Tillykke seje forening som bliver 1 helt år i dag! Mor er stolt.

Nå. Så blev der besluttet i Ida’s hoved at en blog altså er ens egen. Og hvis folk synes den er åndsvag, kan de jo bare lade være med at læse den. Der sker SÅ mange seje ting for tiden, og jeg bliver altså nødt til at få det ud.

Var til møde med min nye bankrådgiver. Han er en ung tuborgkindofguy, og jeg tror han lige er manden til at få mig tilbage på sporet. Ikke at der nogensinde har været et spor… Altså det har der sikkert, jeg har bare aldrig været på det. Vi oprettede en K A P I T A L P E N S I O N S O R D N I N G. Fordi. Og her kommer det. Ida glemte lige at melde SU fra sidste år, og har derfor tjent for meget. Det er der jo mange (især modeller), som gør. Men alligevel. Altså. RET meget for meget. Som i: Jeg skal betale 70.000,- tilbage for meget. Uff og ondt i maven.
Men jeg kender heldigvis en model der hedder Christina Berg and she knows altså shit om penge. Hun har en kapitalpension fordi, at når man så har tjent det man må i løbet af året, så kan man bare sætte ens efterfølgende løn ind på den pensionen. Det er der altså flere fordele ved hvis jeg har forstået det rigtigt.

1) Man kan først få ens penge udbetalt når man er 70, og de bliver derfor ikke brugt på B&J, økoshit fra Føtex food og overpriced togture i tide og utide… (tilgengæld lidt deprimerende at tænke på hvad de så skal bruges på… gigtmedicin og tena for eksempel.)

2) Man behøver ikke sige nej til jobs. At være model er jo for de fleste (i hvert fald mig) et job med en stakket frist, så det er sgu synd at måtte sige nej når det er nu man kan.

3) Man risikerer at få et girokort ind ad brevsprækken som ser sådan her ud:

Dagens første ord: Kapitalpension

Efter mødet i frokost var jeg på arbejde på Recommended. Kommer altså til at lave alt.alt.alt for meget DaMo for tiden, men det er altså bare fordi det er så vanvittig fucking mega fedt efter at vi har fået pimpet vores bestyrelse! Der er så vildt meget energi og karma og uden at afsløre for meget vil jeg bare sige… Host host.. Ny hjemmeside og en lille bitte hemmelig ting i KBH… Liiiiige på trapperne. Siger det bare. Husk at sætte kryds i kalenderen d. 23.06. for der skal du nemlig noget.
Er sgu småforelsket hele min bestyrelse for tiden – Det er jo uden tvivl verdens sejeste bestyrelse og de burde virkelig have vundet en Dansk fashion award i går.

Vi er begyndt at bruge noget der hedder podio som er en slags virtuelt skrivebord. Med andre ord: den geniale arbejdsplads for en forening eller noget andet sejt med mennesker som laver ting. Muuuch better end de endeløse kaskader af kædemails med vedhæftede filer…bræk. Aldrig mer’!
Dagens andet ord: Podio.

Om aftenen var jeg ude og spise med hele den kreative afdeling fra Recommended. Seriøst. Det var altså et sjovt selskab! Iha jeg kommer til at savne dem.

Og nu tænker du nok… Er det ikke? Og jo. Det ér Stine fra Stine Stregen. Totalt god til tegninger. Hun er lige blevet ansat på Recommended som tekstforfatter (på den multidiciplinære måde), og så kunne man da lige prøve at sidde ved siden af en af ens yndlingsbloggere en hel aften. Riiimelig dejligt. Og ret dumt at drikke så meget rødvin at jeg ikke rigtigt kan huske hvad vi snakkede om.

Nu tar´jeg op i en svensk skov med min far og kører på motorcykel.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply