Copenhagen Fashion Week, Hurra, Mig, Uncategorized

The great escape

Jeg synes altså at modeugen er hård at komme igennem… Jeg går automatisk og blir ekstremt selvbevidst og småparanoid over min (manglende) tøjsans. Thank god det er veloverstået. Nu er jeg på Strynø hvor den står på stikkelsbærgrød, 81 års fødselsdag hos Frank og Åse, amarmadder, havetraktor, havnebadning og hjemmelavet æblemost.

Det holder.

Men lige liiiidt mere modeuge:

Lykke og mig til Vibskov.

Næstformand med Birger fritte

Malene Birger serverede som altid god mad backstage – I år blev der i tillæg til pizzaerne serveret kylling og salat.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Anonym 21. august 2011 at 23:04

    Nice :-)Ty for pictures

    Karolina
    from Carolyna's world
    http://officialblogofkarolinaantosik.blogspot.com/

  • Leave a Reply