Mig, Uncategorized

Snot og Cevealektier

Min overbo holder rockfest i dag så jeg sidder i en vibrerende sofa med antistøjhovedtelefoner og overvejer om et godt naboskab er mere værd end en god gammeldags politiklage med ondt i røven og smålighed ovenpå. Skal nok holde fast i den første, men for satan i helvede da. Min indre tysser koger!
For the record bliver man ret klog af at læse lektier. Det har jeg med al respekt ellers ikke rigtig dyrket de sidste 5 år på farvelade kreaskolen i Kolding. Jeg læser om katastrofekapitalisme, Præsident Obama, agitationer, sociale bevægelser og handlingskatalysatorer så jeg kan være klar til første Cevea kursus næste weekend. Er ret nervøs og har valgt at kompensere for manglende baggrundsviden med massiv stræberindsats. 
Host og hak. 
Ps. Tilgengæld forærede jeg mig selv to nye fine Moleskine notesbøger. Det må man nemlig godt når man er syg og skal lave lektier. 
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply