Mig, Strik, Uncategorized

Strikkeklubben i dag…

…Var meget hyggelig og regnvejrsagtig. Anne og Lykke kom og strikkede og spiste knækbrød og den var mægtig.

Lækker snack og lækker strik
Lykke var den eneste der havde luret en oplagt dresscode
Mig og de jävle lus

Anne der hækler
Fatter. seriøst. intet.

Mig og mutti / problemknuser / strikkecoach
 Jeg strikker som en gal for tiden og må i morgen sige “step AWAY from the knitting needles” så jeg kan:
1) Besøge min farfar og Birthe ude Langesø ved Gurre. De bor i verdens flotteste træhus ude i skoven som de selv har bygget, og nu er min seje farfar (han har lært mig alt om astronomi og fysik og kan bygge alt) blevet syg. Så nu skal vi have æggekage og hygge!
2) Læse lektier. Blev sgu optaget på Ceveas meningsdanneruddannelse (Pause for reaction!) Ikke at jeg vidste hvad Cevea var inden jeg søgte, men det er altså en politisk centrum-venstre tænketank hvor jeg og 30 andre skal lære om magt og meningsdannelse, økonomi og ideologi, velfærd og projektopstart og meget meget andet. Det er farligt spændende for en som mig, der jo synes Borgen er svær at følge med i, og altid har været uhyggelig spontan i valgboksen. Stay tuned!
3) Lave DaMo arbejde sammen med Lykke og Line. Der sker spændende ting og sager og jeg glæder mig til at kunne fortælle mere om det når vi er nået lidt længere i processen.
4) Få armene ned på plads igen efter at have mødt Anne Skare, som jeg er kæmpe fan af. Hvis man ikke har hørt hende på P1 sammen med Knud Romer og Ole Fogh Kirkeby er det bare om at hente programmerne i en fart. Det er et godt alternativ til Mads og Monopolet! Anne var en del af juryen da vi i Fredags præsenterede vores DesignCamp udskejelser. Det gik heldigvis rigtig godt og jeg blev simpelthen så stolt og glad indeni.

Juryen

Min gruppes endelige projektPrevious Post Next Post

No Comments

Leave a Reply