Foreningen Danske Modeller, Uncategorized

Don’t be a bore!

På læsesalen i dag, da jeg sad og læste Chili (Jaja..), faldt jeg over en ret fin kampagne for Ung Rejs, hvor der er lavet en lille tilføjelse på deres slogan “Don’t be a bore”, så det nu hedder “Don’t be a bore – EXPLORE!” 
Idéen er så, at Ung Rejs´ gæster ud over festen også vælger en oplevelsespakke. Og den geniale kampgane står mig og mine gamle medgnomer fra Recommended sgu da lige bag. 

Noget helt andet… I dag mødte der zero, nul, keines (eller keine? Åh, damn you tysk) op til LMS og DaMo’s første Model Til Model møde i Århus. Måske tør man ikke, eller føler det ikke er nødvendigt, eller også har tingene ændret sig siden jeg lavede min research for to år siden.
Måske fungerer Danske Modeller bare bedre i teorien end i virkeligheden.

Jeg er ret deprimeret over den manglende deltagelse, og har ikke andet at sige end at vi prøver igen om to uger. Det er som om at mange tror at den her forening er større end den egentlig er. Faktum er, at vi dybest set er til for modellerne. Hvis ikke de har brug for os (eller tør komme til et møde med fuld tavshedspligt) så ved jeg sgu ikke helt hvor vi står.

Ida

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply