Hurra, Mig, Uncategorized

En dag fyldt med godhed!

I dag blev jeg 27 år, og det bliver jo VED med at være fedt at have fødselsdag! Uden at blive alt for Benjamin Button agtig, så bliver det her shit jo bare bedre og bedre. 
Har fået mange gode ting fra mange gode steder i dag. Her er de få rå:
Vintergækker med post fra Strynø.
Tre bøger fra Saxo.

En tur til London fra verdens fineste kæreste.

En lagkage i pixelformat fra mit pulsur (Hvad sker der?! Det er jo.. MAGI!)
.. Jeg hørte forøvrigt rygter om sol og skyfri himmel, men jeg har brugt hele min dag i en læsesal, en spinningsal og en sauna, og så var det mørkt igen. Men så skulle man heldigvis se Lykke og hente Glad og spise Kage og det er vist mindst lige så godt som frostklart vintervejr.  
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply