Foreningen Danske Modeller, Mig, Spiseforstyrrelser, Uncategorized

Kvinder altså.

Det er så underligt at bruge et kurvet skønhedsideal som undskyldning for at svine alle tynde kvinder. Helt ærligt kan alle sgu da blive enige om at vi skal spise og være mætte. Det er Nicole og Keira nok ikke, men det undskylder altså ikke ytringer som denne:  

Hvis det var omvendt ville jeg seriøst føle mig så fed og uacceptabel. Det dur ikke at erstatte et skønhedsideal med et andet.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Tilde 17. januar 2012 at 21:19

    Og – hvis jeg må få lov at ytre min mening – så er det også noget mærkeligt noget at bruge et anden næsten uopnåelig kropstype som skønhedsideal. Helt ærligt, hvor mange kvinder er så heldige at få de der store bryster og hvepsetaljen, der går godt de brede hofter, hvis de tager på? De fleste af os bliver vel mest sådan lidt pære-agtige i det…

  • Reply Ida 19. januar 2012 at 0:36

    Det virker mest af alt som en meget misforstået form for søstersolidaritet..

  • Leave a Reply