Foreningen Danske Modeller, Mig, Uncategorized

Alle op af andedammen.

Først var der den engelske model Erin O’Connor som for snart 4 år siden startede sit Model Sanctuary. Så kom Danske Modeller (Yay!) på banen i 2010 og i 2011 valgte den engelske fagforening for kunstnere, Equity, at åbne dørene for modeller (tjek deres model guides).

I denne uge offentliggjorde den amerikanske model og dokumentarist Sarah Ziff så sin forening The Model Alliance hvis formål er at samle alle amerikanske modeller og give dem en fælles stemme. I bestyrelsen sidder bla. modellen Coco Rocha jeg før har skrevet om, da hun har været ret ærlig omkring hendes forhold til mad og sundhed for nogle år siden.

  Fra Ziff’s dokumentar Picture Me: a models Diary          
  Erin O’Connor

Der sker med andre ord rigtig, rigtig meget ude i verden, og jeg håber at Danske Modeller formår at udnytte det internationale momentum til at få mere taletid og skabe konkrete forandringer herhjemme.

Jeg har talt lidt med designer og blogger Trine Jespersen.
Intervievet kan man læse lige her på Trines blog.

Ps. Det der med kun at lave DaMo en gang om ugen begynder fra på Mandag. 
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply