Foreningen Danske Modeller, Mig, Uncategorized

Generalforsamlingen..

..gik rigtig godt. Der kom faktisk andre end os selv hvilket resulterede i to nye bestyrelsesmedlemmer: Metteliva og Christina.

Lykke gør klar i Click a Taxi‘s tjekkede lokaler, som vi fik lov at låne.

Brændstof.

Peter, Metteliva og Christina.

Søren, Karen-Marie og Peter.
Jeg kæmper med milde stresssymptomer (at Tivoli er åben er charming detail) her kl. 23.20 i aftentoget mod Århus. Er nemlig kommet i tanke om at jeg jo er i gang med at lave et kandidatprojekt og ville seriøst ønske at jeg kunne skyde klone mig selv.
I morgen skal jeg til 3 castings i Hamborg så i nat skriver jeg projektbeskrivelse, i morgen leger jeg WT (World Traveller – måske den grimmeste forkortning ever) og modella for en kort bemærkning og så går jeg ÆGTE i gang på Torsdag. 
Jeg mener det.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply