Foreningen Danske Modeller, Mig, Uncategorized

Nutellahjerne.

I dag på læsesalen sad jeg ved siden af en pige der ikke flyttede sig fra sin plads i 4 timer. Jeg sad måske sammenlagt på min plads i 20 minutter. Jeg kan ikke engang slappe af i sofaen uden at have gang i minimum 5 medier, f.eks: TV, computer, dagbogsskrivning, strikketøj og en bog. S.a.m.t.i.d.i.g. Det er jo sindssygt og kan umuligt være sundt. 

Jeg har helt glemt at jeg faktisk har blogget siden 2007. Det var dengang Myspace var the shiat og jeg åbenbart synes jeg skulle skrive på engelsk. Her stener jeg over multitaskingafhængigheden på vores ødegård i Sverige:

Yesterday I used my one in seventh part of relaxation by drawing a picture of Lucky Luke and one of Astrid Lindgren. I cross-country skied down to the lake and went for a walk with my dog. I talked for two hours with my dad and did pilates (Jesus Christ… What’s the fuzz?) for one. I baked two breads, drank tea made dinner and read a book. In one day! And the strange thing is that it felt like I had all the time in the world… I wasn’t running around ruddy and stressed out like I usually do.

I recently read an interview with a Danish speaker and he said that in general the time we have, has become more important than what we use it for. I don’t know whom he is talking about! If I know I’m going to a Swedish house in the middle of the forest for one (entire!) week that’s my excuse to bring at least three books, a dvd, some work stuff, running shoes and one block of paper. I would even make a schedule to make sure I’ll make it through all of my unfinished business. It’s a stressful thing to have time off! Why is it so difficult to do nothing? Even when doing nothing you have to do something to make you appreciate the act of doing nothing. Strange. 


Åh cyberspace din gamle huskebandit. Heldigvis tror jeg ikke jeg er den eneste der har det sådan!

PS. Mødet med Lykke og Line gik godt. Vi fik skrevet udkast til Nyhedsbrev, svaret på mails, lagt en Model-Til-Model strategi, sparret med Cevea og i det hele taget samlet mange løse ender. Mandagsmødekonceptet er hermed godkendt. Og øj hvor er der (blevet) dejligt i Vestergade!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply