Copenhagen Fashion Week, presse, Uncategorized

Storm før storm.

Lykke og mig i overtræt tog-mode!! Jeg er helt oppe at ringe over vores T-shirts (sponsoreret af VILA)  som vi selv har trykt med budskabet “(true role) Models Unite”. Jeg glæder mig til at flashe den i morgen.
Aftenen gik godt med strategimøde i Click a Taxi’s lokaler. 
PRESSE
I sidste uge skrev Lykke og mig et debatindlæg i Information som handler om hvorfor det er vigtigt at modeller forener sig. Det kan man læse her.
I går var Lykke i Radio24syv hvor hun kom ret godt omkring, trods spørgsmål som: “Øeh – er det så fordi at I har sådan nogle dårlige frokostordninger, at I er så tynde?” 
Man kan høre udsendelsen her (fra 25. minut).
Jeg har talt med en journalist fra DR Kultur om DaMo’s Model-Til-Model møder og det faktum at ca. halvdelen af de bureauer vi har sendt invitationerne ud til ikke har videreformidlet den til deres modeller. Det skal pointeres at vi har fået rigtig god respons fra mange bureauer, som enten har videresendt invitationen eller er gået i dialog med os omkring initiativet. Læs artiklen her.
Nu skal jeg virkelig sove – skal møde kl. 7.00 i morgen og er sleeeee-heet ikke nervøs over at skulle gå show for Edith & Ella Epoque (denialdenialdenial) på Rådhuset. 
Anyhuv. Wish me luck!
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply