Foreningen Danske Modeller, Mig, Slidgigt, Uncategorized

Strikkeklub og Slidgigt!

Kolding
Det er dejligt at være hjemme igen. Jeg har været i Kolding i dag og holdt møde med min seje vejleder. Jeg fik også tiltusket mig et spontan stå-ret-og-lyt-møde med en gammel forsker som har arbejdet med bæredygtig mode siden starten af 90’erne. Yay.
Stress
En af mine venner var engang så stresset op til en eksamen, at han konsekvent hældte pulverkaffe på sin yoghurt om morgenen. Under denne her Master-ting har jeg derfor aftalt med mig selv, at jeg kun må lave DaMo een gang om ugen + det løse og hastesager. Det er en kæmpe lettelse, men også skræmmende eftersom DaMo det sidste år har været det første jeg har tænkt på når jeg vågnede, og det sidste jeg har tænkt på når jeg gik i seng.
Strik
I morgen kommer min kusine og søster, og på Lørdag holder Danske Modeller strikkeklub for alle der vil være med. Min hofte flipper helt ud for tiden, og jeg tror det er et tegn på at min indre mormor glæder sig!

Anmeldelse af bogen Strikværk af Lotte Kjær i Politiken forleden.
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply