Mig, Uncategorized

S.o.c.i.a.l. I.n.n.o.v.a.t.i.o.n.

Jeg havde ikke rigtig forstået hvad social innovation er, før jeg i går var så heldig at deltage i et totalt gennemført arrangement der handlede om præcis det samme: Hvordan man dribler mennesker og virksomheder, på en måde som gør verden til et bedre sted. 
DANSIC havde samlet 300 deltagere og Porcælenshaven var et herligt sammensurium af studerende (en enkelt med slikhår og hvide converse koblet med lidt for løst jakkesæt, ren eye candy), en uddannelsesminister og WWF, Mærsk og INDEX var sgu også med. I goodiebag’en var bla. mørk chokolade og ugebladet Mandag Morgen. Stærkt. 

Men så tidligt findes verden jo ikke!

Thank god, fik jeg verdens pæneste sidekammerat.

Jeg godt lide at tegne tændstiksmænd når jeg skriver noter. Håber at jeg en dag bliver lige så dygtig som hende her.

Men det må lige vente, for i aften har jeg altså en kingdingerling date med min sofa. 
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply