Mig, Uncategorized

Totte og stressmaven.

Jeg er lige kommet hjem efter en vild uge og weekend i Kbh. Jeg var sgu ude at danse og snakkede med virkelig mange spændende DaMo mennesker. Nu skruer vi seriøst ned for forening og sociale medier (tro på det) og op for eksamensprojekt. Så derfor er jeg lidt stille herinde.

Hvis man som mig let får ondt i stressmaven, så skal man jo bare bage. Det er mærkeligt at det kan være så uendelig afslappende at blande mel og vand og salt. I forrige uge fandt jeg ud af hvordan man kan surdejsbrød til at hæve mere lodret, for de plejer at blive ret flade i det, men med en 250 grader bageplade og en springform går det afsti af sted der op af (det er sgu ikke småting jeg ryster ud af ærmet).
Jeg har forøvrigt lige sagt nej til 2 modellojobs i træk. Det gør lidt ondt, men de ville sgu have mig til at farve mit hår permanent rødbedefarvet! Det andet job lå lige durk i Copenhagen Fashion Summit som jeg glæder mig så meget til (især efter at have set deres line-up af talere). Og hey, det er jo virkelig bare penge. 
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply