Mig, Uncategorized

Transskribering..

..Er jo det mest lolleren (der er intet andet ord) og undervurderede man overhovedet kan bruge sin Mandag på! Hvorfor synes man at dét er kedeligt? Alle burde hente ExpressScribe og skrue verden ned på 40% hastighed, for det kan man da kun blive glad af.

Nå. En hurtig update.

I sidste uge var jeg jo i KBH til Cevea weekend om organisering. Det var mega-mega spændende, og jeg kan simpelthen kun anbefale at man tjekker den tænketank ud. De er seje og man skylder dem opmærksomhed så de kan blive kendt som andet end min retoriske pragtpræstation: ´Øhh.. de er ligesom Cepos.. bare helt modsat´.

Først var der kampsol med Cevea til dørtelefonstemning i Tingbjerg

 hvor fordommene (desværre) lige fik sig en tur da der blev påsat ild til en bil lige bag os

men tilgengæld var der gratis sodavand til fællesmødet i gymnastiksalen.
Og SÅ blev det blæsevejr

og man traskede tværs over Amager for at komme til fint møde 

hos tøjvirksomheden IC Companys.

Derefter besøgte jeg 4 piger mellem 17-25 år og interviewede dem om hvad de tænker og føler når de køber tøj, og om det tøj de køber. Det var spændende, og – åbenbart – også nødvendigt, for jeg har simpelthen ikke kunne finde noget information om unge kvinders købsvaner i forhold til tøj i løbet af de sidste par måneder. Måske er det bare mig der er blank. Derfor lavede jeg en probe (de er som regel handy når man gerne vil forstå sin målgruppe indenfor et særligt emne).

Men hvis nogen ved noget om nogle der ved noget om unge kvinders tøjindkøb, må man gerne smide et pip i kommentarboksen. Tak.
Nå. Nu må jeg skrive lidt og arbejde inden jeg i aften skal til Mandagsmøde med min næstformand. 
– Ida
Ps. Åh, hvor er det i øvrigt dejligt at vores GNOM kampagne for Ung Rejs lever videre. I denne måneds Chili er den festglade turist i hvert fald både klar til dyk og drinks. 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply