The Wardrobe Challenge, Uncategorized

Day 28.

These are my FINAL of the 14 pairs of pants I haven’t worn in the past year. This means that I am now allowed to choose freely between the pants I haven’t worn (Uhm, I like these legal obsessions). 
I am realizing that almost all my unworn clothes bought from the time I was younger, are very colorful, which is in strong contrast to my self image of one of the low key fashion adults like Signe Bindslev Henriksen who’s wardrobe looks somewhat like this:

(The pictures are from p. 112 in the april issue of Eurowoman)

I can’t help finding it a bit comical that I desperately wish for three identical Rick Owens jackets and think its really tasteful to have five (also almost) identical cardigans, when all my senses tells me that it is seriously boring.
Today I read about why it is that every colour (or thing) can only at best aspire to “become the new black”. Where does this chromophobia come from? Isn’t it a bit weird? I mean, a couple of days ago I was in my red dress and I tell you it is impossible to feel bad when wearing that dress! By default I buy and wear colour, but my rational adult self thinks I look much more attractive in the classic (boring?) stuff. Maybe one should just let the french handle the laws of simplicity and settle with weirdo colors and patterns. 
Hmmm… I will feed my mind with colours and bastogne and get back as soon as I have the answer. 

Oh, may I ask you something on the faldereb?
Out of all your clothes, what makes you the most happy to wear  Why?
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Mai 20. april 2012 at 8:16

  Ahiiiirrr! Faldereb! I do love your english <3

  Jeg er forfærdelig på farvepunktet. Hvis jeg kunne gå i grå (=kedelighedens absolutte tyngdepunkt) hver dag, gjorde jeg det. Hvis jeg ku' kombinere forskellige toner af grå hver dag, så gjorde jeg det. Men faktum er bare, at jeg elsker grå, og det gør mig vitterligt glad i låget, når jeg kan få nallerne i noget gråt kluns.

  Omvendt så er stærke pangfarver nu også rare… Men det er bare alligevel som om, at grået altid vinder… Den baryler.

 • Reply Lykken 20. april 2012 at 12:38

  Det er virkelig sandt! Voksen-mig siger, at jeg skal gå i jordfarver, mens den stadig spraglede og eksperimenterende mig egentlig mest elsker at gå i pangfarver og pasteller. Særligt om sommeren. Man bliver glad og frisk når en flot farve rammer én lige i face! De mega kedelige items har sneget sig ind i min garderobe efter at jeg er begyndt at læse lidt modeblogs (sagde hun skamfuldt), at jeg er begyndt at blive påvirket af de nydelige, velsorterede, basic garderober. I don't like what I'm becoming!!
  Du har givet mig lyst til at selvransagde min tøjstil og kigge lidt tilbage i gemmeren:) Tak for det:)

 • Reply Mette 29. april 2012 at 13:38

  Alt med blonder, altså på den gammeldags kniplingemåde. Og jeg har opdaget at der efterhånden findes en del bluser og skjorter med blonder i min garderobe. Faktisk er mine veninder begyndt at spotte den slags i butikkerne og kalde dem for Mette-sager.
  Jeg føler mig bare rigtig meget hjemme i blonder. Måske er jeg født i det forkerte århundrede…?

  Virkelig herlig blog, Ida! Hvordan kan den være gået min næse forbi?

 • Reply Ida 4. maj 2012 at 15:22

  Jeg bliver simpelthen også så fucking glad af farver Lykke. Hvilket virkelig ikke passer særlig godt med min fascination af grå, hvid, beige og sort. For det er bare ikke grå der gør mig glad i låget ligesom Mai. Sjovt at man kan være så forskellig.
  Har i løbet af det her projekt fundet ud af at alt mit gamle tøj er kampspraglet og virkelig happy-go-lucky. Men ville stadigvæk ønske jeg var hvid t-shirt typen.
  Mette jeg har faktisk en vild blondekjole coming up – og dén må du låne anytime! Jeg føler mig altid som hende i 'Jeg er Dina' når jeg har blonder på.

 • Reply Mette 6. maj 2012 at 0:52

  Den blondekjole vil jeg glæde mig meget til at se! Jeg kan godt lidt se hvad du mener med 'Jeg er Dina'. Selv føler jeg mig lidt som et victoriansk portræt – eller noget i den stil 😉
  Og tak fordi du linker til mig 🙂

 • Leave a Reply