The Wardrobe Challenge, Uncategorized

2. dag i Wardrobe Challenge!

Benedicte har bedt Astrid hoppe i sorte shorts fra Cheap Monday, grå t-shirt fra H&M og turkise sko. (Jeg får simpelthen lidt lyst til at gå i gymnasiet igen når jeg ser det billede).
Therese har en skjorte fra army genner i London på sammen med sorte jeans fra H&M (Jeg har et par sorte jeans, jeg ikke har gået i det seneste år. Det er fordi jeg har en fyldig numse, nogen ville sige stor, og bukserne gaber helt vildt over lænden, og så er de også alt for lavtaljede. I dag er de på med et bælte og en skjorte ud over.“). 
Bælte fra Kirsten Schjønning og flade gummisko fra puma, “Mig og hæle er ikke gode venner, især ikke mandag-fredag”.
Therese har forøvrigt besluttet at skrotte sin elskede Fjällräven skoletaske, til fordel for denne challenge, så hver dag er der en ny skole/arbejdstaske på hendes arm. Dét må indkassere bonuspoint!

Johanne i gammel armyfarvet jakke i denim med meget let blomsterbroderi, som er arvet hendes søster og glemt i en sort sæk med tøj (“synes den er rå lækker nu) en gammel trænings trøje en halskæde lavet af et gammelt ankel smykke og ståltråd og shorts fra H&M – skoene er hendes mormors brudesko. 

Anden dag af The Wardrobe Challenge blev således gennemført. Var ret meget i panik, for nok har jeg meget (læs: HELT ABNORMT MEGET) gammelt tøj – men det er jo grimt! (…)”
Frederikke iførst Custommade læderjakke, cardigan fra Mads Nørgaard, Urban Outfitters T-shirt, Bon A’Parte bukser og Nike sneakers. 
I Fredes kommentarfelt bakkes udfordringen heldigvis op af hendes læsere:

“Lov at du viser rigtig mange outfits billeder :) Synes det er en genial idé, og kunne godt tænke mig selv at bruge det, til få genskabt min kærlighed til tøjet bagerst i skabet :D


“Det er virkelig en herre fed ide! Det burde man egentlig gøre selv! (-;”

Cecilie har en mørkeblå Paul&Joe strik på med et par ret høje støvler: “Igen må jeg gå til bekendelse og sige at skoene blev droppet efter ganske kort tid, de gjorde pikkehamrende ondt at have på og jeg skulle vade rundt på arbejdet den dag. Men jeg holdte ud så længe jeg kunne (og det var så sidste gang de kom på. Ever. AV!)” 
“Outfittet ses her, midt i et kækt hop (?), med en bagrund af ledning, i et temmelig fedtet spejl (Otto snaver spejlet mindst en gang om dagen, så jeg har opgivet at gøre det rent)”

Mette på rullegræs iført: Støvler – Topshop,  Kjole – Ganni (købt secondhand),  Halskæde – Loppefund,  Bælte – H&M

Stine har en polkaprikket 2’nd hand kjole fra Berlin på. Bæltet er fra Loftet i Århus.

“Jeg følte mig 100% som en meget sløv version af Judy Jetson (…) Folk reagerede helt vildt på kjolen. Mange komplimenter og mange “WhoaAMOK i polkaprikker!” – jeg blev i hvert fald set med den på.” 

I Stines kommentarfelt skriver Bettina fra Styled Our Way

Spændende projekt, og skønt at du støtter det. Jeg ville voldsomt gerne selv vise min support, men jeg har simpelthen ikke tøj nok jeg ikke har brugt i over et år, til at kunne dække en hel uge. Jeg er nemlig, ligesom du, ret god til at skille mig af med hvad jeg ikke bruger. Jeg overvejer lidt om jeg kan lave en modereret version, somehow.”

Katrine er hoppet i: “Ugens mest provokerende outfit. Min mors gamle t-shirt. Min mors gamle rulamsfrakke, som mangler alle knapperne. Nederdel fra Cream, som jeg ikke har brugt i 4-5 år. Men læg da lige mærke til nitte-armbåndet! Dét er da oppe i tiden, tror jeg nok.”
I Katrines kommentarfelt står der: “Det er det mest cool’e outfit, jeg i mands minde har set! Respekt! :)”

Jenny i en sweater fra Cos på, jeans fra Ambercrombie&Fitch, sko fra Bershka og en taske fra Su-shi.com

 “This is way more fashion forward than I usually am, but non the less fun. The jeans are not so bad, they are a bit more low waisted then what I am used to, but good stretch. The sweater is really cool, I really don’t know why it got culled. The bag is already starting to fall apart so lets see if it will even last the whole week. The shoes were horrible! They are almost pure plastic, and hurts as hell. So they are out now! For good this time!”

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Betina, Styled Our Way 17. maj 2012 at 9:50

    Tak for link-love :*

  • Leave a Reply