The Wardrobe Challenge, Uncategorized

Dag 4.

I dag mangler vi to deltagere, som må være røget i fredagssvinget. Lad os satse på de laver en dobbelt op i morgen : )
Heldigvis gør de andre 8 det ret godt med Georg Jensen smykker, sailor-stil og perlekæder!
Cecilie: “Det går forbløffende godt med udfordringen. Godt nok savner jeg at bruge mit “rigtige” tøj og til at gå i jeans jeg kan passe. Jeg snyder konsekvent med skoene (…)
I min gennemgang af ubrugt tøj, fandt jeg en virkelig fed gammel læderjakke i skabet, som jeg ikke har haft på i mange år (…) Så i går kom den på, sammen med en sort cowl neck (et snit som jeg egentlig ikke bryder mig om) fra Vila, sorte slidte(!) jeans fra Dr. Denim købt umiddelbart efter min fødsel og passer derfor min røv, som den er nu, mine flade snydestøvler og en sort cardigan med lynlås, som altså ikke nåede at komme med på billedet (…)
Det er ikke meget ansigt, der kommer med på de her billeder, og det er helt bevidst. Har haft en hel bølge af dårlige ansigtsdage og af en eller anden grund finder jeg det svært at stille op og posere sådan rigtigt (sagde modellen gennem 10 år). Min dybeste respekt til modebloggerne! Jeg kunne ikke gøre det.”
Kjole Copenhagen – Halskæde kreeret af Katrines bedstemor – Sko Bianco
Katrine: “Det var først da jeg så en masse fine menneske stimle sammen foran kirken, at jeg så det ironiske i at være klædt i hvidt Kr. Himmelfartsdag. Heldigvis var jeg peppet lidt op med farver”

Therese: “Midnatsblå silkekjole fra Rützoe ( min brudekjole). Sort uldblazer fra Mads Nørgaard. Halskæde fra Georg Jensen, min 18 års fødselsdags gave fra mine forældre. Strømper uspecificeret. Grå pumps, ja ja med høj hæl. Grå metallic læder taske fra DKNY. Tyndt flet læderbælte. Neglelak fra Tromborg i mørk lilla. Mit udtryk på billedet, synes jeg, er for godt til, at det ikke skulle med i dette indlæg, selvom der var fine billeder, hvor jeg ikke er fanget i et hidsigheds udbrud. Det er, åbenbart dette blik, jeg kan sende min mand, når han prøver at få mig til at se flot ud på billeder ( han er også fotograf), og jeg bare er stresset og irriteret på ham.

Hvad fanden mener du???? Grrr!”

Nederdel – hjemmesyet,  Skjorte – H&M,  Støvler – genner i Paris
Mette: “Dette er hvad jeg ville have haft på, havde jeg været ude i verden i dag. Men verden er lukket, vi har fri og jeg har tilbragt det meste af dagen på mit stuegulv (collage-klipperi og andre overspringshandlinger) iført min elskede buksedragt aka hjemmedragt når hjemme. 
Men… Nederdelen er mig stadig kær, har bare altid svært ved at finde sko at tage på til den og hænger den derfor tilbage på plads. Skjorten havde jeg glemt og jeg ved egentlig ikke hvorfor. Jeg tror nu vi tager den op igen.”

Johanne:  “Mit outfit på dag 4 (torsdag) er meget afslappet og enkelt.

Det består af: Hvide oversize denim bukser fra mærket MCO, et fejlkøb jeg gjorde engang  for længe siden. De var på udsalg og jeg gad ikke at prøve dem, men da jeg kom hjem med dem opdagede jeg at de var både højtaljede og havde boyfriendfit – ikke lige hvad den 14 årige poptøs Johanne ønskede sig! … Men det var dengang – nu synes jeg faktisk de er ret fede! Min tee er fra H&M’s drenge afdeling og er egentlig en jeg mest har dyrket sport i dengang for år tilbage hvor jeg gjorde den slags..Tasken brugtejeg engang som skoletaske, det er min mormors gamle attachemappe.”

Stine: Havde glemt, jeg havde den her kjole, men nåede lige at tænke “DEN

skal jeg da bruge noget mere”, inden jeg (heldigvis i god tid) opdagede hvorfor, jeg ikke bruger den mere: Når man løfter armene overhovedet, ryger den op, så man flasher måsen. Men torsdag var en dag med tømmermænd og indendørs, så det gjorde ikke så meget. Den er comfy og fra det kendte mærke RL BY(? Men det står der altså inakken…). Jeg kan ikke huske hvor eller hvornår, jeg har købt den.Strømpebukser er af nyere dato, ligesom fjæs-uden-makeup hører de fleste helligdage til.”

Frederikke: DANSK dress, Marc O’Polo cardigan, Vagabond boots and bracelet from Force of Nature.”

Jenny: “Cardigan h&m, jeans h&m and ballerinas Topshop.
Yesterdays maritime look required a companion-ship on the picture (oh how witty I am). I actually used to love wearing stripes, but haven’t so much lately. However it is a classic look that I don’t think I will ever grow tired of. The jeans are actually pretty good but they got a bit too stretchy by the end of the day. The ballerinas are actually quite awesome, they are going back into my wardrobe after the challenge.
I am currently in Jylland visiting my family. It is so nice to have a weekend away.”

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply