DAG 5!

Vintage trøje og herrebukser fra Esprit
Astrid på 5 dagen: “Det plejer at være nærmest umuligt at få det til at se ud som om jeg har en talje, men med disse bukser lykkedes det. Sættet er noget anderledes end det tøj jeg plejer og gå i og adskiller sig fra de andre sæt, men egentlig synes jeg der er noget særligt over bukser som disse.”

Astrid på dag 4.

Cecilie skriver: I går havde jeg dette på: 
Fucked up stramme Acne jeans, sort H&M top, en strik cardigan fra Mags magasin og H&M sandaler. Og sandfarvet (?) neglelak. ” 
Mette har sko på fra Nilson, skjorte fra Hope, top fra H&M brugt som nederdel, og hjemmesyet fløjlsjakke med applikation på ryggen. “Hver for sig – stadig brugbare og fine. Sammen – ret så irriterende gnavende og kravlende op.”

Johanne: Wardrobe Challengens 5. dag består af: Gammel hvid strik som jeg har haft for altid, tror måske det er en min mor har strikket til mig faktisk – men jeg har i hvert fald ikke brugt den de sidste par år. Nederdelen var oprindelig knælang og brugt til noget høstfest på min skole for år tilbage, men idag klippede jeg den lårkort og så var den da faktisk meget sød. Skuldertasken tilhører min enorme samling af mormor/farmors gamle tasker og halskæden er en gammel ankelkæde med ståltråd i – bum”
Therese har kortærmet herreskjorte med tern fra London, sort tube nederdel fra American Apparel, tights fra H&M, Adidas sneakers (“som er købt, dengang jeg spillede håndbold i sjette klasse”), hvid sweater (“har været min mors”),stor sølvfarvet taske fra NAFNAF købt i Paris. “Tasken er stor nok til både at indeholde skolegear og sportstøj, så det gør den.”

Stine i kjole fra Soaked in Luxury kjole skriver: “Nøj, hvor jeg savner mit gamle tøj efterhånden… Shit, jeg er virkelig ved at løbe tør for tøj – men så fandt jeg ham her (kjole fra Soaked in Luxury) og jublede. Indtil jeg på vej ude af døren opdagede, at der mangler en knap ved brystet. Ingen tid til tøjskifte ledte til en mildest talt brilliant løsning med et Batman og Robin-badge (vist nok købt i Spanien engang) og et tørklæde, som jeg engang købte i Cambodja, fordi nogen fortalte mig, at de kalder den type tørklæde for en “krammer”. Det ku jeg godt li. Bæltet har jeg vist rapset fra min mor eller farmor engang. Strømperne er som altid snyd, og denne gang også brillerne – de gamle nager lidt på det ene øre

Katrine: “Kjolen er en gammel sag fra Monsoon jeg købte i 2004. Og den er faktisk rigtig fin og behagelig at have på, så måske den kommer i omløb igen. Hatten er fra Glitter. Den ville jeg gå med SÅÅÅÅ tit, hvis ikke det var fordi, det altid blæser i det her land. Og skoene Bianco (det er åbenbart dér jeg handler sko…).”
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Cecilie L. 20. maj 2012 at 19:32

    Sikke en fin blog du har – og god idé med outfit-udfordringen! Får lyst til at gå bagerst i mit skab og se hvad jeg har liggende!

  • Reply Ida 30. maj 2012 at 12:47

    Tusinde tak! Og ja, det skal du da endelig gøre!! Jeg arbejder lige nu på en mere langsigtet Wardrobe Challenge så alle kan være med:)

  • Leave a Reply