The Wardrobe Challenge, Uncategorized

Mission accomplished!

Hermed afsluttes ugens blogger wardrobe challenge i en eksplosion af dejlighed, opfindsomhed, forårskådhed og alt mulig andet -hed!
Nu ryger alle billederne afsted til Trine Wackerhausen som udvælger hendes yndlingsoutfit i løbet af de næste par dage. 
Og forørvigt sikke en fantastisk sommersøndag hvor jeg sgu da lige fik taget årets første havsvømmetur (måtte jo sympatisere med de überseje marathonløbere på en eller anden måde) og spist mig ned i Stjerneskud og æblekage på et dejligt sted (det der afgangsprojekt løber jo alligevel ingen steder hen).
Cecilie på dag 7. 
Cecilie dag 6. 
Astrid på sjette dagen: I dag gik det så op for mig at det ikke kun er tøjet som gør det her lidt mere besværligt end normalt, Benedicte er i København og jeg er i Odense, hvilket har betydet at tøjet skulle pakkes ned på forhånd OG at et kamera ikke er en selvfølge. Min veninde var så sød at tage dagens billede. 
Dag 7: “Den gule kjole er Racell, den er fra 1959 og er lige så gammel som min mor. Jeg har fået fået den af min mor, som har fået den af min mormor. Udfordringen er forbi, og jeg jeg vil nu reformere mit klædeskab, genbrugs containeren bliver fyldt og jeg får lidt mere plads i mit skab, og til dels en “ny” garderobe med alle de ting som jeg har (gen)fundet kærligheden til.”
Johanne på dag 6: Mit outfit idag, på en lækker varm solskinsdag består af følgende: Gammel strik af ukendt som jeg har klippet en ny udskæring på, shorts jeg fandt i en gammel tøj-sæk og som jeg for længst havde mistet håbet for at kunne passe, de stammer vidst nok fra vero moda. Min perlekæde er mormors gamle og skoene er Tommy Hilfiger og var faktisk mine konfirmations sko – str. 36 hvad sir’ I så?!”

Frederikke dag 5 i Stine Goya for Weekday jakke og Monki nederdel.
Frederikke dag 6.

 Frederikke dag 7.

Katrine på dag 5 i H&M kjole og Vagabond sko: “Jeg havde gemt den her kjole til lørdag, fordi jeg skulle have leget med mine to små niecer. Det blev desværre ikke til noget, så i stedet var jeg på pub for at se Champions League finale i snørestilletter og tylkjole. Tilfældigvis matchede jeg farver med Bayern, som var dem jeg holdt med – så var det bare pisse ærgerligt de tabte…”

Katrine har skrevet en masse gode ting om udfordringen på hendes blog bla: “I denne uge har det fremfor alt handlet om udseende – og ikke engang mit udseende, for jeg har været tvunget til at sætte ting sammen, som måske ikke lige passer super godt til min figur (se billedet nedenfor), men tøjets udseende, altså hvor godt outfittet i sig selv hang sammen. Min krop og min tilpashed har været sekundær i denne uge, og det har irriteret mig helt vildt! (Ja, med udråbstegn.)(…) Og det mest positive måske: Jeg har leget rigtig meget. Fordi jeg har haft så få ting at gøre godt med, har jeg været nødt til at være utroligt kreativ. (…) Jeg har nok selvironi til at se det sjove i det, men ikke helt nok “I don’t give a fuck” til at synes det er helt lige meget, at mit tøj kommer i fokus før min person. Med disse ord afsluttes min tid som modeblogger for tid og evighed, formoder jeg.”

Therese på dag 6 i silkeskjorte fra H&M, cykelshorts fra American Apparel og sorte strømpebukser (“graviditets da der er lavvande i strømpeskuffen”). Sølvfarvede sneakers fra springcourt, Army (drikkedunks) taske fra milli-genner i London, sort-sølvgrå perlekæde, som jeg synes var meget fin, da jeg var 11 år. Min vielses ring har fået selskab af to gamle creol ringe.” 
Therese i sin mors gamle Noa Noa kjole og multifarvet hjemmestrikket cardigan (“har også været min mors, og jeg skulle angiveligt have haft en magen til, da jeg var baby. Tror det var moderne i firserne med mor-datter strik.”) Sandaler fra Lindvig.

 
Stine om 6. dagens outfit: “Så nåede vi til kjolen-jeg-ikke-kan-gå-af-med-selvom-den-ligner-et-telt. Jeg snyder og holder den sammen på ryggen, for ellers ser de ud som om, jeg hartaget et par ekstra hofter ud over mine egne ellers fyldige af slagsen. Kjolen (fra Cheap Monday) er mega sej, den klæder desværre bare ikke mig. Briller, strømper og cardigan er snyd igeeeeen.

Stine i forårssol på dag 7: “Denne gang var der ENDELIG en til at fotografere, så jeg kunne smide en modeblogger-pose i puljen! Jubiiii… Kjole er gammel, fra Soaked in Luxury. Leggins er også gamle (og hullede, hej PosedameStine) fra TopShop. Solbrillerne og hårbåndet er jeg faktisk ikke sikker på, hvor gamle er. Et sted mellem 6 mdr og 4 år (hej DistræteStine), men jeg bruger dem meget sjælden, fordi jeg føler mig lidt pyntet med alt ud over “tøj”. Den aspargesfarvede hud er en fast accesory, som jeg styler stort set alle mine outfits med. Altanen er modellens egen.”

Sådan her så Mette ud på dag 6. Hun har skrevet en masse omkring Wardrobe Challenge’en som man kan læse om på sit blog, heriblandt: “Modeblogging er hårdt arbejde! Især når man kun har sig selv, et meget slidt spejl, et iPhonekamera og en computer at gøre godt med. Respekt til de ægte modebloggere, for at gide. (…) Jeg burde vel egentlig begynde at sy lidt igen. I tilbageblik ser det ud til at de hjemmegjorte ting sådan set stadig holder. Hurra for det.”


Mette på 7. og sidste dagen! “(…) Faktisk føles det lidt som om jeg har fået en masse nyt tøj, for en stor del af det jeg har haft på den forgangne uge, vil jeg helt sikkert komme til at gå med igen. Kærligheden til visse ting er blomstret op igen, og jeg har fået øje på nye måder at bruge dem på. Så derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at det vil være en tilbagevendende begivenhed i forbindelse med den årlige (argh, det er nok lidt med løg på…) oprydning i garderoben her på matriklen. 
Men med en udfordrende uge vel overstået, vil jeg lade de rigtige modebloggere om at modeblogge, og kravle om bag kamera og blyanter igen.

Jenny dag 5.
Jenny dag 6.
Jenny dag 7. (Inklusiv verdens ultimativt fineste accessorie)

Det var det. 

TAK til de seje ladies for at stille op! 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Katrine Knudsen 20. maj 2012 at 20:34

  Ingen årsag (eller, selv tak, for muligheden – det har da ihvertfald været udfordrende) 😉

 • Reply C. Stubkjær 20. maj 2012 at 20:40

  Jeg får jo helt selv lyst til at gøre sådan noget ved mit eget klædeskab, især efter at i sidste uge opdage at jeg har en ekstra trøje hængende i skabet, som er synlig, men jeg havde fuldstændig glemt jeg havde den 😛

 • Reply Ida 20. maj 2012 at 21:23

  Katrine: Jep! Du har skisme været sej. Jeg bliver ret så småflov over at jeg kunne holde den kørende i 50 dage.

  C. Stubkjær: Ja det er ufatteligt hvad der kan gemme sig i et tøjskab:) Jeg er faktisk i smågang med at bikse en hjemmeside sammen hvor man kan udfordre hinanden – Skal nok lige sige til når jeg er nået lidt længere med projektet.

 • Reply Anonym 21. maj 2012 at 18:02

  Stine: du skal sku da bare have et bånd eller bælte om den kjole så er du kørende!

  -Christina

 • Leave a Reply