Mig, Uncategorized

Musika!

Ham der Alex Clare gør det ufatteligt godt for mig lige nu. Flowcharts, outline formats og illustrator bliver tilnærmelsesvist overskueligt med ham i baggrunden. 
I går snakkede jeg lidt med de to pæne damer om musik, og det fik mig til at tænke på at baggrundsmusik virkelig er spøjst fordi det i så høj grad afspejler den fase man er i. 
I læse/skrive fasen hører jeg kun klassisk og sådannoget virkelig tacky new age: Chopin, Brahms, Jaqueline Du Pre, Vanessa Mae, Bach, Adiemus, Satie, Quadron, Dvorak, Vivaldi, Sarah Brightman og Enya.
I krea/formgivningsfasen hører jeg mest happy go lucky motown, electronica eller noget surheds hiphop. Fx. Little Dragon, Alex Clare, Selah Sue, Sbtrkt, The Roots, Bone Thugs-n-Harmony, Astroids Galaxy Tour,  Sia, High Contrast, Ryan Adams, Alicia Keys, David Bowie, Django Reinhardt og The Funk Brothers. 
Og så er det som om at hvert projekt man laver har en sang. F.eks. var Danske Modellers sang uden tvivl A little less Conversation remixet. Hver gang det hele var noget lort kunne man bare sætte den på. 
Jeg må altså lige finde en ordentlig sang til det her projekt (som ikke er soundtracket til Prinsen af Egypten).
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply