The Wardrobe Challenge, Uncategorized

Og vinderen er…

Jenny!


Trine Wackerhausen skriver: 

“Jeg går med min første indskydelse: Jenny dag.2 i helt hvidt med grå accessories – utroligt smukt og rent! Det var et foto som skilte sig ud, og et look jeg ville kigge efter på gaden. Der er noget modigt over en så underspillet styling – både hår/make og accessories ser nedtonet og eksklusivt ud”.

Jenny har vundet 3 timer i Mott Skrædderi hvor hun får professionel hjælp til at customize, vedligeholde og omsy hendes yndlingsitems. 
På andenpladsen kommer Frederikke med sit 1. dags outfit: 

Trine om Frederikkes outfit: 

“Runner up er Frederikke på 1.dag – Super sej jakke, fint og casual stylet med jeans og Tshirt med print. + point for det fine foto: det sort/hvide sæt ser fint ud i omgivelserne i med farvet tøj og slidt gulv.”

Tillykke:)


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply