Uncategorized

Shopping spree i Hamborg.

Jeg var i H&M i Hamborg for et par uger siden sammen med vinderen af ‘Belgiens næste topmodel’ (sekundet jeg opdagede at hun havde vundet Topmodel glemte jeg selvfølgelig rask væk hendes navn), og jeg må sgu sige at H&M i Hamborg bare er liiidt længere fremme i skoene hvad angår variationen i den bæredygtige kollektion, end bette H&M i Bruuns Galleri i Århus. Der var et væld af festkjoler, palietter og jeg ved ikke hvad. Min H&M ville nok aldrig turde købe den slags hjem af frygt for at det ikke ville blive solgt. Så der kan man vælge mellem en hvid t-shirt til 80 kroner og en med grønt mærke på til 100 kr.

Truth be told had jeg aldrig købt noget fra H&M’s bæredygtige kollektion.. Jeg har faktisk aldrig købt noget bæredygtigt. I hvert fald ikke bevidst. Har I?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply C. Stubkjær 20. maj 2012 at 19:34

    Jeg mener faktisk jeg har to ting derfra 🙂
    En kjole og en skjorte, vildt lækre at gå i! 🙂

  • Reply Ida 21. maj 2012 at 3:37

    Er det polyesterkjolen med blomster? Jeg turde nemlig ikke købe den af svedangst:)

  • Leave a Reply