Uncategorized

Jeg kan sgu ikke rumme den frihed.

Er hoppet i eksil i et sommerhus på Bogø, og sidder her i sommerregnen og overvejer hvad jeg skal finde på at bidrage med til Kunstklubben på DR’s opgaveknuser Opgave 25: Brug ubrugt tøj til noget fornuftigt (ja, mor er stolt). Gør det!

Her er nogle bud på dejlig lir man kan lave med et par jeans (se mere på behance.net):

I dag er det et år siden vi holdt 1 års fødselsdag for Danske Modeller på en tagterasse i Kødbyen. Selvom jeg er helt oppe at ringe over mit afgangsprojekt, nyder jeg så meget, at have fået tid til DaMo igen. Min bestyrelse er vild, og lige nu er vi i gang med at strikke et ret spændende projekt sammen som forhåbentlig kan gavne modebranchen mange år fremover. Spæææændende.

Tillykke med de 2 år og 21 dage lille seje og standhaftige DaMo!!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply