Uncategorized

Stakkels Søren.

Har tømmermænd så tunge som et ondt år, og tror forøvrigt at jeg har taget ca. 5 kg på i eksamensperioden (min lille RAW eskapade blev jo hurtigt erstattet med nærende færdigretter fra Dr. Oetker, Ristorante Pizza Speciale og Princip). Lidt dum timing i forhold til den der forfærdelige bikinisæson – Hurra for kvindebadebroen på den permanente.

Jeg har været hjemme på Sjælland og blev fejret i bedste Hokus-pokus-jeg-er-i-fokus-stil. FanTAstisk!

Min gamle far diskede op med en fin pendant til min Wardrobe Challenge hvor limpistol, blomster og gamle byggedimsedutter blev forvandlet til mærkværdige månemænd og andre fikse sager. 
Nå. Nu skal jeg på burgerbar. I morgen begynder jeg at spise ordentligt igen. Jeg mener det.
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply