Uncategorized

Hellere skæv eller lidt for pæn.

Til informationsmøde på mit lokale jobcenter er det ikke unormalt at få følgende sætning serveret upfront af en mand med snipsnap sandaler:

“…Og skulle I få lyst til at henvende jer en anden dag, kan I altid gå ned til vores informationdisk. Der har vi så det der hedder en (kunstpause) ‘vagt’, og så gør man det at man trækker et nummer, og så bliver det jeres tur når det bliver jeres tur”

Og undskyld for tarvelig udlevering. For det er jo fantastisk at bo i et samfund med dagpenge, aktivering og alt det der, og de er meget søde på jobcenteret, og jeg er taknemmelig, og jeg kluklo kun lidt indeni.

Kristeligt Dagblad har forøvrigt skrevet lidt om mine medstuderendes fantastiske ‘Meaning of Life project’ og sågu om mit: Design er andet og mere end ting

Og så anmelder Politiken de to designskolers afgangsudstillinger. Man kan læse anmeldelsen ved at klikke lige her: De skæve og de lidt for pæne

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Liselotte 4. juli 2012 at 12:59

  Det første link fører ikke så vidt;-)

 • Reply Ida 4. juli 2012 at 13:48

  Nå for dælen… Jeg har linket til 2 pdf'er i min dropbox. Øv, jeg troede lige jeg var så smart.

 • Reply Liselotte 4. juli 2012 at 14:12

  Nummer to link virker fint og man lander i Dropbox. Bare ikke nummer et…

 • Reply Ida 4. juli 2012 at 14:37

  Hmmm.. Er det bedre nu? Har lige prøvet igen.

 • Reply Liselotte 4. juli 2012 at 15:13

  Jep, tak:-)

 • Reply Ida 4. juli 2012 at 15:59

  Perfekt:)

 • Reply Liselotte 4. juli 2012 at 17:53

  Et spørgsmål til Simons og Christians projekt: Hvem var præsten, den rummelige eller den reflekterende?

  Og så en kommentar: Det er lidt trist at sidde i København og jeres arbejde er så meget mere spændende, men du har i hvert fald gjort dit for at få både dit projekt og jeres udstilling tættere på for os læsere.

  Det har været rigtig spændende at følge dit projekt, som jeg dog kun har kendt til her på det sidste. Men jeg var midt i en garderobeopdatering, da jeg stødte ind i dit projekt. Det gav stof til eftertanke og modellen blev at købe ting, der kan holde længe og som jeg ikke bliver træt af i de næste 4-5 år. Så håber jeg, at jeg kan nå at drikke mig igennem bare en t-shirt (!) inden det næste storindkøb;-)

 • Reply Ida 9. juli 2012 at 10:32

  Hej Liselotte,

  Her er Christians svar:

  Den rummelige repræsentere præsten. Vi lavede interview med studenterpræst Mette Birk. Hendes opgave var netop at være rummelig, som rådgiver for de studerende på VIA i Horsens. Det fine ved hendes gerning, var at hun ikke løste problemer med medicin elle handlingsplaner, men ved at give plads og indgyde håb.
  Den reflekterende persona repræsentere pensionisten – En person er hviler i sig selv, og kan bidrage med sine erfaringer og gode historier fra et langt liv.

  The Babushka malet af Svend Riis kunstner fra Fredericia
  http://www.flickr.com/photos/67659459@N06/7534416800/in/photostream

  Håber det svarede på spørgsmålet –
  Man kan se forskellige film fra projektet, og læse mere om de forskellige personer her

  https://vimeo.com/user11029901

 • Leave a Reply