Uncategorized

Den røde tråd.

Jeg har aldrig helt forstået hvorfor det hedder den røde tråd. Men ovenpå 5 måneder som arbejdsløs og som afsender af ansøgninger til stillinger lige fra kommunikationsmedarbejder for en jord og beton virksomhed til produktudvikler for sikkerhedssko og PhD studerende i Sverige, samtidig med at man er formand for en frivillig forening og leger fotomodel, kan man måske overveje at begynde at lede efter den der tråd. Og at fokusere lidt mere. Jeg har ellers altid være stor fan af at gribe de stegte duer der flyver forbi, men det må bare helst ikke ende med hovedkulds jasigning til alskens projekter som måske ikke er det rigtige at bruge sin tid på. Og det er jeg altså storslem til for tiden.

Så nu øver jeg mig i at smage på et lille ord som begynder med n og slutter med -ej.

Jeg synes voksenlivet er svært.

Idag holdt jeg oplæg for Ceveas nye meningsdannerhold, og DET var tilgengæld svedigt -både på den bogstavlige og på den dejlige måde.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply