Uncategorized

La Sardegna

Jeg er på Sardinien og vil lige fortælle om hvordan det er at være model på sårn bette katalogtur.A day in life:

Kl. 4.45: Vækkeur ringer første gang (ringetone: “Harp”)
Kl. 4.50: Vækkeur ringer anden gang (ringetone: “Blues”)
Kl. 5.00: Vækkeur ringer tredie gange (ringetone: “Piano riff” – Jeg får et chok HVER gang. Den er jo  SYG!)

Kommer mig over chok og går i bad. Børster als immer tænder i badet og skærer mig med barberbladet. Man skal heller ikke barbere ben kl. 5.00.

Kl. 5.30: Hører diskant madonna på iPhonehøjtalere (bliver aldrig rigtig godt) og megastener på make-up artistens værelse mens han prøver at gøre mig pæn.

6.30: Afgang til location. I dag var det en meget pæn sø. Skyder 3-4 billeder i morgenlyset.

8.00: Morgenmad. Ost med brød. 

8.30 – 13.00: Skyder flere billeder. Man må IKKE rynke tøjet, og i det hele taget kræver det lidt situationsfornemmelse at vide, hvor de gerne vil have en på settet. Er det okay at man chiller med en bog, eller skal man hellere stå og nikke mens man smiler “jeg forstår alt hvad I siger” smilet. 

14.00: Frokost. Ost med brød.

14.30-15.30: Siesta! 
Yup. Fantastisk fænomen som jeg aldrig har prøvet før på modeljob. Ser Camilla Plums Julespecial på computeren (nej, det er ikke for tidligt til jul*) og spiser ferskener på mit værelse mens produceren vælger billeder ud og kamerabatterierne blive genopladet.

15.30-19.00: Transport og arbejde. 
Når man er to modeller som skiftes til at få taget billeder er det faktisk rigtig hyggeligt at arbejde. Vi joker med mine krykker (har tilegnet mig flere gangarter, og kan nu både galoppere og tølte på dem – ret street). Modellen, som bor i London, fortæller om hendes bedste ven som har lidt svært ved at få den musikalske anerkendelse han fortjener fra omverden fordi hans far også er musiker. Og hedder Paul Simon. Så deeet.

19.15-20.15: Middag med hele holdet.  
Jeg drikker som sædvanlig 3 glas lokal rødvin til maden. Jeg ved ikke hvordan det sker, men mistænker fælt fotografen. Fordi vi bor på en selvforsynende gård ude midt i ingenting, er maden helt fantastisk. Syltede artiskokker, hjemmelavet tortellini med svampe og friturestegt ricotta… Bliss.

21.00: Går for hårdt kold på min seng med snotten i Anna Karenina. …….. (perfekt afslutning på den gode model’s dag ikke?  Nope. Ikke for mig. Fuck)
22.00: Vågner. Kan ikke sove. Tjekker under sengen. Hader at sove alene på hotelværelser. Ser 2 afsnit “Kender du typen” (Anne Dorthe Michelsen bor virkelig pænt).

24.00: Falder endelig ægte i søvn. 


_______________________________________________
* Jul en FØL-EL-SE! Det er ikke at nu er der nisser i Fakta.Man var et skarn hvis man brokkede sig 1:2
Man var et skarn hvis man brokkede sig 2:2
Bondegårdsidyl.
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply