Perler på snor

(ATTENTION: BARF ALERT)
I Sex And The City (R.I.P. Michael Patric King, det er dig jeg taler til. Hvis du så meget som overvejer at lave en 3’er, får du tæsk med en våd avis) Nå. Men der snakker Carrie om at lykke måles med udgangspunkt i tre parametre : Arbejde, Bolig og Kærlighed. Hun overvejer om 2 / 3 er godt nok til at man kan være lykkelig. Det er det sikkert. Jeg har i hvert fald kørt den ind med 2 / 3 lykke i lang tid. Nu har jeg så for første gang i mit voksenliv scoret 3 / 3 på SATC’s kærlighedsbarometer. Og det er seriøst svedigt. 
Mit Arbejde i Kolding er mega spændende. Jeg arbejder med et energiprojekt som handler om hvordan man kan skabe et stærkere forhold mellem brugeren og energi (vand i vandhanen, varme i radiatoren, lys i lyskæden…) Altså: Hvordan kan man gøre det nemmere at forholde sig til noget som dybest set er immaterielt og som vi som regel først opdager når det mangler?
Det er drønspændende og jeg er, trods sporadiske angstanfald og mavesår (som heldigvis ikke fylder så meget for tiden), så glad for at gå på arbejde og lave noget meningsfyldt med kampgode folk omkring mig.
Min Kæreste er god. Han laver bacon.
Min Lejlighed er fyldt med solskin.
Den sidste måned har bl.a. budt på skitur i Norge, Duelighedsbevis (bestod prøven og kan nu 
– i teorien – sejle et skib) selvudnævnt tantetitel da folkeskoleveninde fødte finfinfin baby, AROS tur, modelarbejde i verdens dejligste svenske hus, tvivlsomme køkkeneksperimenter og nu: te, solnedgang og uhæmmet krydslæsning (WIN måde at læse bøger på) af hhv. “Just Kids” af Patti Smith, “Grønt Lys” af Tor Nørretranders og “Monte Lema” af Pablo LIambías.
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply