Uncategorized

Dét sker når man tager sine galaksegamacher på.

Jeg var til festival af den visionære slags i Fredags. Mere præcist Aarhus Sustainability Festival på Godsbanen. Under velkomsttalen listede en ældre herre sig hen til den tomme plads ved siden af mig. Det var Michael Braungart – bedre kendt som grundlæggeren af Cradle To Cradle. Så var stilen ligesom lagt. Efter Ida Auken’s tale var det så blevet min tur. Jeg var nemlig i vanlig småspontan stil, kommet til at skrive en ansøgning til ‘Aarhus’ bæredygtige iværksætterpris’ for mit afgangsprojekt om at gentænke forbruget af modetøj på en sjov og aktiverende måde. Og med juryen, Århus borgmester og en vis miljøminister på front row, behøver jeg vel ikke sige at jeg var smånervøs?
Men det gik godt! Og det var faktisk dejligt at fortælle om mine garderobeudfordringer. Så det gjorde (næsten) ikke noget at Svampesyndikatet, som kan finde ud af at gro gourmetsvampe på kaffefabrikkernes kaffegrums, vandt. Det er alligevel ret sejt.
Jeg fik til gengæld lov til at hilse på hele juryen, Borgmesteren og Ida A. og kunne derfor næsten flyve til Strynø.

Her sidder jeg så nu i en lyserød sofa og venter på at resten af huset vågner. Vi skal spise blødkogt æg med orange blomme og gøre vores båd helt klar til at komme i vandet.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply