Uncategorized

Hjælp!

Jeg har jo det der jävle købestop. Det betyder at jeg ikke må købe sko, tøj, neglelak mm.
Nu har jeg så et spørgsmål. Da jeg startede på mit arbejde var jeg nemlig sådan en der fik en stor MacBook Pro af en arbejdscomputer. Mega fedt, bortset fra at den ikke kan være i min gamle fjällräv rygsæk. Derfor har jeg de sidste par måneder slæbt computeren frem og tilbage i poser, skuldertaske, rejsetaske, northface sportstaske og what not. Og nu gør det altså efterhånden ondt i skulder og hofte at bære den der silverfox rundt mellem Århus og Kolding i alskens crappy tasker.

Så what to do? Kender jeg nogen der har en rygsæk med plads til en stor bærbar computer? Eller må jeg købe en eller hvad? Hvis jeg må købe den, skal den så være brugt?

Ahh… Some people have real problems.

Man kunne også bare flytte til Sydfyn.
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Louise 10. april 2013 at 21:15

  Jeg er ikke hoppet på det officielle købestop, fordi jeg ikke tror så meget på ideen om kun at stoppe i en periode (for så at gå amok bagefter), men jeg er bare holdt op med at købe af økonomiske årsager. Jeg synes egentlig, at det er noget fis, at man ikke må købe noget, som ens krop har seriøs brug for…altså jeg mener, har du ikke noget med hoften. Men jeg er selv stødt på shareyourcloset.dk, og jeg synes, at det er et sindssygt fint koncept, der bare kræver flere brugere. Selv har jeg desværre ikke en taske med plads til en macbook pro (som jeg kan undvære). Hvis jeg havde, ville jeg gerne forære dig den.

  Kan forresten godt lide din blog og dine projekter!

 • Reply Ida 11. april 2013 at 7:16

  Hej Louise!

  Tusinde tak for Share Your Closet tip! Jeg er lige blevet medlem og har allerede fundet de første par ting jeg rigtig gerne vil låne. Din kommentar fik mig faktisk til at tænke på at det her købestops-halløj faktisk er lidt sjovt, hvis jeg sammenligner det med en af de utallige slankekure jeg har slæbt mig igennem i løbet af min modello-tid. Den længste slankekur varede så længe at det jo faktisk blev til en sygdom. Efter 2 år på seriøs smalkost, begyndte jeg pludselig at overspise helt vildt. Som om kroppen havde enormt meget at indhente, og derfor bare tog over.
  Men her, i forhold til at "smalkoste på mode", kan jeg altså godt mærke at trangen til nyt tøj fra Weekday og Stine Goya (og Wood Wood og Isabel Marant … og Acne!) i modsætning til trangen til kalorier, vitterligt ikke bunder i et fysisk behov. Det er mere sådanen psykisk forelskelse hvor jeg 2 dage efter jeg pressede næsen mod et udstillingsvindue, tænker: Hvad så jeg egentlig lige i den der? Derfor TROR jeg faktisk ikke at jeg skal ud og binge highstreetbutikker i januar 2014. Men, nu må vi se. You'll might prove me wrong 😉

  Når det så er sagt, så har du helt ret i det med den skide taske! Selvom den nye Fjällräv er mighty pæn, så ville jeg jo ikke engang overveje at købe den, hvis min computer kunne være i den taske jeg allerede har. Måske jeg bare skal købe den og komme videre i teksten 🙂

  I hvert fald: Tak for din kommentar som satte tanker i gang!

 • Reply Louise 11. april 2013 at 8:35

  Hej Ida,

  Fedt at kunne gøre lidt gengæld for alle de tanker, du har sat igang hos mig! Fortæl hvad du gør mht skide taske? 😉

 • Leave a Reply