Købestop

Hov

Jeg er sådan oprigtigt ikke vant til at have særlig mange læsere, så nu hvor StineStregen har sendt cirka en trillion mennesker herover tænker jeg, at skynde mig at skrive lidt om hvor elendigt det går med mit købestop.

Jeg. Har. Snydt.

(Meget).

1.
Først købte jeg et par blå Havaianas flip flops (som jeg forøvrigt elsker). Undskyldningen var at jeg ikke lige kunne finde mine to år gamle klamme sorte halvtredskroners fra H&M, som har udviklet den friske feature at tåstroppen tit smutter op, så man lige kan prøve at falde lidt.

2.
Så købte jeg en bodeaux stopløs tubetop fra …wait for it… Sisters Point. I kid you not. Købte den under påskud af at jeg jo skal bruge den til alle mine vigtige modeljobs, men i virkeligheden vil jeg have den med til Roskilde og være hende med de bare, solbrune skuldre (den løgn alle rødhårede fortæller sig selv i maj måned).

3.
Sidst men ikke mindst har jeg, under et anfald shoppeabstinenser, købt en hårbørste. Den kostede 900 kr. og så flippede et par af mine politisk korrekte veninder lidt ud. Så nu vil jeg fortælle hvorfor en hårbørste er næsten 1000 kroner værd: Fordi den er fucking fantastisk. Og den har vildsvinehår som kan suge fedtet fra hovedbunden og transportere det ned i de tørre spidser. OG så er den rigtig flot.

K’paaw!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply diypeople 24. juni 2013 at 19:57

  Jeg ville nok lyve en lille smule, hvis jeg påstod at jeg ikke er fristet nu 😉 Jeg, som ellers nærer så dybt et had til hårbørster, at jeg holdt op med at børste mit hår med andet end fingrene for flere år siden. Tak for anmeldelsen. Jeg vil øjeblikkeligt gå i gang med at spare op!

 • Reply Ida 25. juni 2013 at 16:29

  Jeg har heller ikke børstet frivilligt hår siden folkeskolen, but I'm telling you this one is good!

 • Reply Hedda 5. november 2013 at 19:35

  Nu fik jeg også lyst til at få den hårbørste!! 🙂 Hvor finder man den?

 • Reply Ida 5. november 2013 at 20:28

  Jeg købte den bare hos min frisør. Den hedder Maison Pearson, og jeg har hørt at det er billegere at købe dem online:)

 • Leave a Reply